dilluns, 25 de febrer del 2019

Trobades de companys Enginyers Industrials de la promoció 70 - 75,76

El dia 29 de novembre del 2022 fem  una trobada 4 Enginyers Industrials  de l'especialitat de mecànica de la nostra promoció. 

Hi som:

Manel Capdevila, Rafell Durall, Guillermo Llibre i  Miguel Manén. Ens faltava el Pepe Domenech que estava malalt.

Com sempre, el Manel ens  fa una Master Class amb la seva enorme experiència en el món de la mecànica amb fets sempre  interessants, doncs és un Enginyer i company de gran vàlua i coneixements, que va fer d'enginyer de disseny a la gran Derbi de Martorelles. 

El Rafel Durall ens ensenya la  seva bonica col·lecció de coxes clàssics. Ha restaurat  un Stromberg pato llarg, un Stromberg de 6 cilindres, un D21 descapotable i un D23, ara està restaurant un Renault  quatre quatre petitet. Pels mecànics sempre és un plaer veure aquests vehicules tècnicament tant importants pel que van significar d'avenç tecnològic. L'Stromberg va ser el primer cotxe amb tracció davantera i el DS el primer vehicle que tenia la suspensió, direcció assistida i frens tots unificats en un sol sistema alimentat per una bomba hidràulica, a més que la seva suspensió hidropneumàtica  tenia una altíssima qualitat, seguretat i confort, essent tot plegat d'un alt nivell mecànic que no sempre podia ser conservat adequadament pels mecànics de l'època. Destacant del Rafel el seu bon nivell de la mecànica i l'electrònica d'aquests vehicles.

Veiem la foto de la trobada:


 

El novembre de l'any 2021 fem una trobada de 5 Enginyers Industrials de l'especialitat de mecànica.

Hi som :

Manel Capdevila, Rafell Durall, Pepe Domenech, Guillermo Llibre i  Miguel Manén.

A la foto no hi surten el Rafel Durall, que ja havia marxat i el Guillermo Llibre que fa la foto, aquesta està feta al taller personal del Mito on restaura les motos.

Ha estat un dia molt intens de novetats i essent encantador  reviure històries i reveure companys. Com es pot veure per l'entorn estem al taller de restauració de motos del Guillermo Llibre.

 


 

El Febrer del 2018 hem fet una trobada de 4 Enginyers Industrials de la nostra promoció.


Va ser un gran plaer reveure antics companys, esperem tinguem més trobades.
Tots som de l'especialitat de mecànica de l'ESTIIB de la promoció 1970-75, tot i que jo vaig acabar més tard que ells.

A què estem guapotes?

D'esquerra a dreta:
El molt entranyable Rafell Durall
El gran Pepe Domench
L'important industrial Guillermo Llibre
El Profe d'Institut Miquel Manén